Az egyik legjobban személyessé és egyedivé tehető ajándék a pendrive. Nem csak információkat adsz át vele, hanem érzi az ügyfeled, hogy ez tényleg névre és neki szól - vallja Németh Rita, a Pendriveguru alapítója
Bejelentkezés Kitöltötték Blog
Pendriveguru - Továbbra is népszerű üzleti ajándékként gondolnak a pendrive-okra
Az egyik legjobban személyessé és egyedivé tehető ajándék a pendrive. Nem csak információkat adsz át vele, hanem érzi az ügyfeled, hogy ez tényleg névre és neki szól - vallja Németh Rita, a Pendriveguru alapítója

Sok különböző szuvenírtermék érhető el a piacon, műszaki cikkek választéka is bőséges. Ti a pendrive-ra specializálódtatok. Mi szól mellette?

 

A pendrive magában egy nagyon hasznos tárgy, mely jelen van a mindennapjainkban, hiszen gyakran használjuk azt adatátvitelkor vagy épp filmnézéskor. Ami pluszt mi tudunk még hozzáadni a termékhez, hogy egyedi felirattal, akár teljesen egyedi formavilággal látjuk el, mely különlegessé és megjegyezhetővé teszi az ajándékot. Egy pendrive-ot 20-ból 20 ember használ és biztosan jobban örül neki, mint egy fogyasztási cikknek vagy egy csokor virágnak. Egy pendrive a háztartásban biztos nem elég sohasem, inkább az a jellemző, hogy 2-3 pendrive is van kézközelben. 

 


Eltemettük a bakelitet, nincs már kazetta és a CD sem túl gyakori. Rendkívüli iramban változik a technika, hogy éppen min tároljuk az adatokat. Hogyan látod ezt a piacot, nem fog eltűnni a pendrive is?

 

Igen a világ gyorsan változik, mi is most kezdjük érezni, hogy az eddig standardan CD-t/DVD-t használó iparágak inkább a pendrive mellett döntenek. Sok év múlva valószínű a felhő alapú szolgáltatás is jobban teret nyer majd. Mégis, egy "felhő" nem megfogható, ha valakit meg akarsz lepni a nyaralás képeivel, vagy épp egy üzleti ajánlatot, bemutatóanyagot akarsz neki átadni, sokkal kézzelfoghatóbb egy pendrive, önkéntelenül meg fogja nézni a rámásolt tartalmat, míg egy e-mailben átküldött céges bemutatkozót vagy megnyit vagy nem.

A pendrive mellett továbbá fő profilunk az "okos" ajándék készítése, természetesen egyedi felirattal. Ezek okostelefonhoz kapcsolható hasznos és praktikus ajándéktárgyak, mint power bank vagy épp bluetooth hangszórók.

 


Elég nagy környezeti terhelést jelent az, hogy gyakran cseréljük le tárgyainkat, pláne ha viszonylag kisértékű eszközről van szó, mint a pendrive. Mit tesztek a hulladék keletkezés ellen?

 

Van egy kezdeményezésünk, hogy bárki visszaküldheti hozzánk nem használt, nem működő pendrive-ját. Aki érdeklődik egy jelképes összegért cserébe kap egy gyűjtődobozt, melybe irodájában, környezetében gyűjtheti a nem használt vagy épp elromlott pendrive-ot. Az így összegyűjtött pendrive-okat aztán a Terracycle cégen keresztül újrahasznosítjuk. Saját termékeinkre pedig örök élet garanciát vállalunk, így ha azok meghibásodnának, cseréljük őket. A cserependrive-okat gyűjtjük, hála a magas minőségnek évente egy kis doboznyi gyűlik össze belőlük, melyet aztán a partner cégünknek visszaküldünk, aki azokat javítja.

 

 

 

 

 

Te is megosztanád másokkal a saját történeted? Írj nekünk IDE!

 

Ismersz tudatos és átlátható vállalkozást? Ajánlj nekünk másokat ITT!

2018-04-04
Szerző: Vállalható Vállalkozás