Legyen a Te céged is vállalható!

A Vállalható Üzleti Kultúráért kezdeményezés olyan cégeket köt össze és formál közösséggé, melyek a teljesítményt és az értékteremtést tekintik a működésük valódi mércéjének, és egyetértenek abban, hogy a piaci verseny ugyanúgy fejleszti őket, mint a win-win típusú üzleti együttműködések. A pozitív szemléletük alapja a megszerzett tudás és a folyamatos fejlődni akarás. Mélyen hisznek abban is, hogy a teljesítményükkel más cégek számára is referenciaként szolgálhatnak, és hozzájárulhatnak ahhoz, hogy Magyarország egy jobban működő, versenyképes ország és még jobb hely legyen.

A Vállalható Üzleti Kultúra önellenőrző tesztet azért hoztuk létre, hogy az üzleti szereplőknek a kitöltés során legyen lehetőségük végiggondolni, mire érdemes odafigyelni, hol tartanak a felelős üzleti magatartás, az átláthatóság és a tudatosság terén. Ha a teszt kitöltése legalább 80%-os, a vállalkozás vagy vállalat büszkén viselheti a Vállalható Üzleti Szereplő címet. Bízunk benne, hogy egyre több cég éri el ezt a szintet, és válik referenciává mások számára is.

MIÉRT ÉRI MEG KITÖLTENI A TESZTET?

Büszke vagy a cégedre, a csapatodra, a tudásotokra és a teljesítményetekre? Elégedettek a munkatársaid, az ügyfeleid, a partnereid? Hosszú távon fenntartható a működésed? Töltsd ki az önellenőrző tesztet és legyél egy tudatosabb üzleti környezet aktív formálója. Legyél Vállalható Üzleti Szereplő!

Közösségünk tagjai

A Vállalható Üzleti Kultúráért Nagykövetei a közösségünk kiemelt tagjai. Olyan vállalkozók, cégvezetők, akik az ügy hírvivői, üzleti történetüket és tapasztalataikat szívesen megosztják a nyilvánossággal, és segítenek felkészíteni másokat is erre a szerepre, továbbá elköteleződésükkel a Bridge Budapest támogatóivá is válnak. A Nagykövet kiemelt helyet foglal el a minősítési rendszerben és a kezdeményezés kommunikációs aktivitásaiban.



Bővebben

A pozitív példák és a történetek megosztásával jobbá tehetjük a környezetünket, cégünk működését, saját magunkat. A Jópéldák olyan Vállalható Üzleti Szereplők, akik létrehoztak egy olyan projektet, kezdeményezést, működési formát vagy egyéb aktivitást, amelyre büszkék, és amelyek a közösség más tagjai számára is értékesek, implementálhatók és példaértékűek lehetnek.



Bővebben

Egy Minősített Üzleti Szereplő vállalja, hogy az önellenőrzésen túl nyilvános adatok alapján, külső minősítési rendszer is minősítheti a működését – ezt az értékelést pedig szeretné üzleti értékként használni. Ha elégedettek a munkatársaid, az ügyfeleid vagy partnereid, és szeretnéd ezt mások számára is megmutatni, szerezd meg ezt a címet. Egy értékvezérelt és teljesítményelvű üzleti közösség tagja lehetsz, ahol még több hasonló működési elvű ügyfelet szerezhetsz.



Bővebben

Vállalható Üzleti Szereplőnek lenni egy üzleti magatartás, nem tökéletességről és makulátlanságról szól, hanem egy törekvésről, és fejlődési folyamatról, amely fókuszában a Manifesztónkban megfogalmazott értékek és elvek állnak. Minősítési rendszerünk is ezt a fejlődési folyamatot támogatja, amelynek első lépése, hogy kitöltöd önellenőrző tesztünket, és eléred a vállalható üzleti szepelő címhez szükséges pontszámot.



Bővebben

Minősítési folyamatunk

A közösség erősítése érdekében a Bridge Budapest új rendszert vezet be, melynek lényege, hogy az önértékelő teszten túl egy magasabb szintű minősítést is van lehetősége megszerezni tagjainknak. A minősítési rendszer hozzájárul ahhoz, hogy növeljük a bizalmat a cégek között, fejlődjön a tagok közötti együttműködés és így partnereik és ügyfeleik felé a minősítést piaci értékké is át tudják fordítani.

A minősítési rendszer segítségével a cégek egy átlátható rendszerben objektív kritériumok alapján tudják felismerni és kiválasztani azokat az üzleti partnereket, akik hasonló üzleti kultúrát követnek, illetve információ a munkavállalók számára a munkahely értékvilágáról. A rendszer ezen felül lehetőséget biztosít arra is, hogy közösségünk tagjai egymástól tanuljanak, egymás jó példáit megismerjék és ezen keresztül megerősödjenek.

MIT KELL TENNED?

1 Töltsd ki az önellenőrző tesztünket!
2Válaszd ki, hogy melyik minősítési szintet szeretnéd megszerezni!
3Küldd el a dokumentumokat és tedd ki a honlapodra a Manifesztónkat!
4Töltsd le és használd a kapott elismerést!

Hírlevél feliratkozás

Ezt az űrlapot reCAPTCHA védi, a Google Adatvédelmi irányelvei és Általános Szerződési Feltételei az irányadóak.

Értékvezérelt vezetők

Téged mi vezérel döntéseidben? Mondd el itt, és csatlakozz!