A téli csapatépítővel idén a szórakozás mellett a Vállalható Vállalkozás kezdeményezést is támogathatjátok!
Bejelentkezés Kitöltötték Blog
Támogasd a VV-t a PaintCocktail-lal!
A téli csapatépítővel idén a szórakozás mellett a Vállalható Vállalkozás kezdeményezést is támogathatjátok!

Az év vége nem csak a pénzügyi és stratégiai összegzésről szól. Ez az az örömteli időszak, amikor a csapattal kötetlen keretek között is visszatekintetek az elmúlt évre, és megünneplitek a közösen elért sikereket.

 

Hogy ez az alkalom még különlegesebb legyen, a PaintCocktail előrehozott karácsonyi ajándékkal lep meg bennünket: minden, #vállalhatóvállalkozás jeligével megrendelt csapatépítő vagy megvásárolt voucher árából fejenként és darabonként 500 forinttal támogatja a Vállalható Vállalkozás kezdeményezést. Nem utolsó sorban pedig felejthetetlen élményt biztosít Számotokra!

 

A Vállalható Vállalkozás az átláthatóságról és a tudatos üzleti környezetről szól. A Bridge Budapest kezdeményezése azért jött létre, hogy a vállalkozóknak a kitöltés során legyen lehetőségük végiggondolni, mire érdemes odafigyelni, hol tartanak az átláthatóság, a tudatosság, a felelős üzleti magatartás terén. A PaintCocktail már az elsők között csatlakozott, és töltötte ki a Vállalható Vállalkozás önellenőrző tesztet.

 

De mi is a PaintCocktail? Az önfeledt szórakozás és a tartalmas, kreatív időtöltés különleges keveréke. Programjaikon profi instruktor segítségével megalkothatod saját festményedet, miközben kedvenc italoddal koccinthatsz. Próbáld ki egyedül, pároddal vagy a csapattal, hogy egy szuper buliban tapasztaljátok meg: bármire képesek vagytok!

 

Ha nem fogtál ecsetet általános iskola óta, az sem gond! A PaintCocktail csapata megmutatja, hogy festeni mindenki tud. A programot bárokban, éttermekben szervezik, így a gátlások oldásához minden alapanyag elérhető. Neked nincs is más dolgod, mint hogy kreatívan szórakozz! A szolgáltatást akár a csapat saját helyszínére is kitelepítik!

 

A kampány időtartama november 23 - január 31. A felajánlás az ebben az időszakban megrendelt csapatépítőkre és megvásárolt voucherekre vonatkozik. Csapatépítőkre egyedi ajánlat a hello@paintcocktail.com-on kérhető - a tárgyba vagy a levélbe mindenképp írd bele: #vállalhatóvállalkozás! A voucherek a PaintCocktail webshopjában vásárolhatók meg.

 

Ünnepeljük együtt 2017-et és tegyünk közösen azért, hogy Magyarországon minél több Vállalható Vállalkozás működjön!

 

2017-11-23
Szerző: Vállalható Vállalkozás